Wie zijn we?

Een groep jonge, gemotiveerde voetbalspelers / voetbaltrainers die tijdens hun vrije tijd maar al te graag bezig zijn met het populairste spel ter wereld: voetbal!

We organiseren voetbalkampen waarbij de focus ligt op sport/spel/ontspanning. Hierbij trachten we zoveel mogelijk aandacht te schenken aan de waarden: respect/fair-play/vriendschap. Hiervoor zijn we in het verleden al vaker bejubeld geweest bij stadionbezoeken aan Münchengladbach, Schalke 04, Dortmund, Ajax Amsterdam en PSV Eindhoven. We trachten een voorbeeld te stellen als organisatie om onze deelnemers zowel op als naast het voetbalveld een zekere attitude mee te geven die ze in hun eigen club/ploeg kunnen gebruiken.

Het ontstaan

Tijdens de zomermaanden valt gewoonlijk het voetbalseizoen volledig stil. Dit is nochtans erg jammer aangezien deze periode ideaal is om te voetballen en de jongeren ook veel vrije tijd hebben.

Met onze voetbalkampen trachten we dan ook om deze jongeren een actief en goedgevuld programma voor te schotelen waarmee ze voetballend aan hun trekken komen!

Met de groei van de afgelopen jaren is het ons dan ook heel erg duidelijk geworden dat de vraag naar een dergelijk format steeds groter aan het worden is!

Een terugblik..